Neem nu deel aan de revolutie

Neem nu deel aan de revolutie
Neem nu deel aan de revolutie door op deze banner te klikken. Gratis, geen verplichtingen, zelfs geen emailadres

zondag 27 april 2014

Trader

Tradereen trader is een handelaar of belegger die door relatief snelle aankoop en verkooptransacties winst probeert te behalen. Ofwe hij is bezig met trading.

Een trader kan dat in opdracht of in dienst van een bedrijf doen maar ook voor eigen rekening.

Traders werken met alle gangbare financiƫle waarden inclusief termijncontracten, bijvoorbeeld op grondstoffen.

Het werk ofwel het vak van trader wordt zwaar onderschat. Het behoort tot de psychologisch zwaardere beroepen, temeer daar men om echt succesvol te zijn bijna altijd tegen de heersende mening in dient te opereren.

Cruciaal voor het werk van de trader is het hanteren van goed moneymanagement, ofwel het bepalen welk risico met hoeveel geld gelopen mag worden.

Indien een trader zijn posities aan het einde van de handelsdag afsluit spreken we ook wel van een daytrader. Laat hij zijn positie staan dan spreken we van een positiontrader.

Veel amateurstraders focussen zich volledig op het ontwikkelen van een tradingsysteem dat ze vertelt welke effecten ze wanneer moeten kopen of verkopen. Het ontwikkelen van de juiste mindset in verband met de psychologische factoren en het opzetten van een goed werkend moneymanagement systeem zijn meestal doorslaggevend.

Nog niet zo bekend met moneymanagement technieken die essentieel voor elke trader zijn? Probeer onderstaande demonstratie eens uit en de resultaten zullen u verbijsteren.